Conceptstore

Bienb

BienB is een concept store: een winkel waar het vooral om de beleving gaat. 
Inspirerende producten, geselecteerd met aandacht voor de oorsprong, de makers, de uitvoering. Een plek om samen te komen, te praten, te genieten en rustig je keuze te maken. En een plek om je favoriete DEUX producten te kopen, want dat kan ook bij BienB!

Ga nu snel bij BienB langs!


ONTSPANNING

REST trip

Meer dan 100 leden van Rotaract zeilen over de Adriatische Zee en genieten van een fantastische week. De zeiltocht begint in het schitterende Split (Kroatië) en tijdens de hele week worden de meest bekende eilanden en populaire locaties in de regio bezocht. DEUX is de trotse sponsor van de REST trip 2016!


Design agency

HDNK

Top notch UX/UI designs. Thom van HDNK heeft met het ontwerp van de huisstijl van DEUX nog maar eens laten zien wat hij kan. 

Op zoek naar een designer? Neem dan contact op met HDNK


ONTSPANNING

Sloep Tours Haarlem

De mooiste tours op het water in Haarlem en omstreken. Bij Niec van Sloep Tours Haarlem kan alles. Wil je feesten of loungen, het maakt niet uit: op de 10 meter lange sloep van Sloep Tours Haarlem zit je altijd goed. Samen met STH sponsort DEUX het 4e heren team van tennisvereniging DDV in Amsterdam!

Regel nu jouw tour in Haarlem of Amsterdam, bij Sloep Tours Haarlem


ACCESSOIRE BOX

Gents Collective

Voor elk seizoen van het jaar een ‘must have’ giftbox voor mannen met 5 gadgets van opkomende modemerken. Van onderbroeken met zakken tot whiskey glazen, bij Gents Collective vind je het. En ja, DEUX armbanden dus ook. We zaten in de voorjaarsbox van 2016!

Haal nu jouw box, bij Gents Collective