Veelgestelde vragen

Betaling
Welke betaalmethoden zijn er?

Je kan betalen met iDeal, PayPal, Visa, Mastercard of Bancontact/Mistercash.

Is het veilig om online te bestellen?

Wij nemen je online veiligheid serieus. Alle bestellingen worden verzonden over een beveiligde internetverbinding via SSL (Secure Sockets Layer)-versleuteling. Persoonlijke en betaalinformatie is veilig en er worden geen gegevens verstuurd zonder versleuteling.

Ik heb problemen met betalen, wat nu?

Als je niet kunt betalen voor je bestelling, kunnen er verschillende dingen aan de hand zijn. Neem gerust contact met ons op als je nog meer vragen of opmerkingen hebt over je betaling.

Verzending
Welke verzendmethoden gebruiken jullie?

Wij verzenden alle bestellingen als brievenbuspakje of pakket via PostNL.

Naar welke landen kan er worden verzonden?

Wij verzenden op dit moment alleen naar Nederland en België.

Wat zijn de verzendkosten?

Die zijn er niet! Wij verzenden alle bestelde artikelen kosteloos.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij streven ernaar jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je kan ervan uitgaan dat dit 2 tot 4 werkdagen na het moment van bestellen is.

Artikelen
Zit de juist maat erbij voor mij?

Armbanden kan je aanpassen zodat het voor jou comfortabel zit. Dit doe je door de lus van de armband langer of korter te maken. Als je de lus langer maakt zit de armband wat strakker om je pols.

Suncords passen op elke (zonne)bril.

Bij elk t-shirt en elke sweater staat een uitgebreide maattabel. Hier kan je exact zien wat de afmetingen zijn van het artikel en zo kan je bepalen wat de juiste maat is voor jou. Tevens geven wij altijd aan wat de lengte is van het model op de foto en de maat die hij draagt.

Het artikel is uitverkocht, wat nu?

Dat is vervelend! Stuur een mail naar info@deuxamsterdam.com en wij zullen je op de hoogte houden wanneer er nieuwe voorraad is.

Zijn de prijzen inclusief btw?

De prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.

Retourneren
Kan ik mijn bestelling retourneren?

Als je om welke reden dan ook je aankoop wenst te retourneren, dan kun je ongebruikte artikelen retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Kijk voor het volledige proces bij onze retourvoorwaarden.

Mag ik artikelen passen?

Tijdens de 14 dagen bedenktijd mag je een artikel gebruiken voor zover dat nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het artikel vast te stellen. Je mag het artikel dus bijvoorbeeld wél passen, maar niet buiten dragen.

Is jouw vraag nog niet beantwoord?