Algemene voorwaarden

Artikel 1 - Identiteit

Dit zijn de algemene voorwaarden van DEUX Essentials v.o.f. (hierna deux). Statutair gevestigd aan de Woestduinstraat 6-2, 1058 TD te Amsterdam in Nederland. deux is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam, onder KVK-nummer 61658227 en BTW-nummer NL854433685B01.

Artikel 2 - Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden gelden voor alle bestellingen die door de klant worden geplaatst bij deux. Door het plaatsen van een bestelling op www.deuxamsterdam.com accepteert de klant gebonden te zijn aan de algemene voorwaarden van Deux.

Artikel 3 - Aanbod

deux biedt geen garantie dat de website te allen tijde bijgewerkt is. deux behoudt zich het recht voor de inhoud van de website te allen tijde te wijzigen. deux doet er alles aan wat redelijkerwijs mogelijk is om de eigenschappen van de artikelen, waaronder de kleuren, zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. De kleur die de klant ziet is afhankelijk van zijn (mobiele) apparaat. deux kan niet garanderen dat dit (mobiele) apparaat de kleuren op de juiste wijze weergeeft.

Artikel 4 - Prijs, verzendkosten en betaalwijzen

De prijzen die staan vermeld op www.deuxamsterdam.com zijn inclusief de wettelijke BTW, maar exclusief de verzendkosten. deux accepteert betalingen via iDeal, PayPal, Visa, Mastercard of Bancontact/Mistercash.

Artikel 5 - Levering

deux verzendt alleen binnen Nederland en België. Alle artikelen worden verstuurd in samenwerking met PostNL. Bestellingen worden na succesvolle betaling binnen twee tot vier werkdagen aan de klant geleverd. Vertraging van de levering kan zich voordoen. Omdat deux afhankelijk is van partners voor de levering van haar artikelen kan deux niet aansprakelijk worden gehouden voor deze vertraging. deux is niet verantwoordelijk voor mislukte leveringen als gevolg van het feit dat de ontvanger niet aanwezig was op het opgegeven adres op het moment van bezorging, verslechterde productkwaliteit als gevolg van het opgeven van een verkeerd bezorgadres, verslechterde productkwaliteit als gevolg van onjuist handelen van de ontvanger.

Artikel 6 - Herroepingsrecht

Wanneer de klant gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht, meldt hij dit binnen de bedenktermijn op de juiste manier aan deux. De klant heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De klant heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De klant krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De klant stuurt het artikel terug met alle geleverde toebehoren, in ongebruikte conditie en conform de door deux verstrekte instructies. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Artikel 7 - Intellectueel eigendom

De website www.deuxamsterdam.com en al zijn subdomeinen zijn onderdeel van het intellectueel eigendom van deux. Ieder gebruik van www.deuxamsterdam.com of de inhoud daarvan, inclusief het geheel of gedeeltelijk kopiëren of opslaan van dergelijke inhoud anders dan voor je eigen, persoonlijke en niet-commerciële gebruik is verboden zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van deux.

Artikel 8 - Privacy

Persoonlijke informatie wordt opgeslagen en gebruikt voor de levering van de bestelling van de klant. Met persoonlijke informatie wordt zorgvuldig omgegeaan. Persoonlijke informatie zal nooit worden gedeeld met derden. Vind meer informatie in onze privacy statement.

Artikel 9 - Aansprakelijkheid

deux is niet aansprakelijk voor de schade veroorzaakt door gebruik van het artikel. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door een nalaten van deux. De totale aansprakelijkheid van deux jegens de klant voor schade die is ontstaan op grond van de bestelling van de klant op www.deuxamsterdam.com is beperkt tot het bedrag van het bestelde en betaalde artikel.